Nieuwe voorzitter

Hierbij willen wij u laten weten dat per 9 januari 2019 Bernard Oosterom de functie van voorzitter heeft overgenomen van Co Doeleman.

Bernard Oosterom is 58 jaar, getrouwd, vader van vijf kinderen en vier kleinkinderen. Met zijn vrouw (Elly) en hun kinderen (Judith, Nathan, Aaron, Thamar en Channa) hebben zij altijd ‘in de polder’ gewoond. In het voorjaar van 2014 zijn zij verhuisd naar ‘het dorp’ waarmee hij altijd al betrokken is geweest.

Bernard is altijd actief als ondernemer, bestuurder en toezichthouder in de tuinbouw geweest. Tevens is hij mede-eigenaar van Potplantenkwekerij Sjaloom B.V. geweest. Ook heeft Bernard veel bestuurlijke functies in diverse tuinbouworganisaties gehad zoals voorzitter van de Nederlandse Cooperatieve Raad (NCR), voorzitter van de Nederlandse Bloemenveilingen (VBN) en voorzitter van het bestuur later de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland. Momenteel is hij o.a. voorzitter van AIPH, een internationale organisatie van producenten van bomen, planten en bloemen en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ontwikkelingsbedrijf HOT Nederland BV.

Het bestuur is blij met de aanwinst van Bernard in het bestuur van het OFW.