Nieuws

Nieuwe voorzitter
Hierbij willen wij u laten weten dat per 9 januari 2019 Bernard Oosterom de functie van voorzitter heeft overgenomen van Co Doeleman. Bernard Oosterom is 58 jaar, getrouwd, vader van vijf kinderen en vier kleinkinderen.
Lees meer...

Korbis

De korfbalvereniging Korbis heeft voor de alle basisscholen uit Waddinxveen een korfbaltoernooi georganiseerd. Een team bestond uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers.
Lees meer

Welkom Janny

Hierbij willen wij u laten weten dat Janny Molenaar het bestuur van het Ondernemersfonds Waddinxveen komt versterken in de functie als secretaris. Janny is een gedreven onderneemster die samen met haar man in 1989 een optiekzaak begon in Waddinxveen aan de Groensvoorde.
Lees meer

Kunstijsbaan Gouweplein
Van 19 december 2017 t/m 3 januari 2018 zal er in hetzelfde pand als het Huis van Hoop (en Sinterklaas) in Winkelcentrum Gouweplein een indoor schaatsbaan worden opgebouwd.
Lees meer


Parkbeveiliging Distripark Doelwijk
Distripark Doelwijk wordt, zodra de aansluiting op de Moordrechtboog is gerealiseerd, vanaf meerdere kanten ontsloten. Een veilig bedrijvenpark, met gecontroleerde toegang, is voor de ondernemers van Doelwijk zeer belangrijk.
Lees meer


Project St. Weids Bloemendaal

St. Weids Bloemendaal doet onderzoek naar duurzame instandhouding van de polder Bloemendaal. Zij wil het polderlandschap in stand houden zoals het nu is. Hiervoor worden verschillende deelprojecten gerealiseerd, bijvoorbeeld landschap onderhoud (hout opstanden zagen), percelen weiland aankopen, duurzaam beheer hiervan, realisatie wandelpaden, schaatstochten, etc.
Lees meer